Customer Service - Finland

Sweden

Nu letar vi efter en engagerad och driven Customer Service-person som primärt ska arbeta för den finska marknaden. Talar du finska och har tidigare erfarenhet av arbete inom industriföretag eller med tekniska produkter? Då kan det vara dig vi söker!

Placering: Eskilstuna

Bransch: Kundtjänstarbeten, Kontor, Administration, IT, data, Försäljning, marknad, reklam

Antal tjänster: 1

Hexagon Manufacturing Intelligence (HMI) är en ledande metrologi- och tillverkningslösningsspecialist. Vi erbjuder produkter och tjänster inom Sensing, Thinking, Acting - insamling, analys och användning av mätdata - till kunder inom tillverkningsindustrin under devisen "Quality Drives Productivity". För mer information, se www.hexagonmi.com

HMI är en del av Hexagon (Nasdaq Stockholm: HEXA B; www.hexagon.com) som har totalt 20 000 anställda och omsätter 36 miljarder SEK.

Hexagon Metrology Nordic AB (HMN), det skandinaviska säljbolaget för HMI har 60 anställda och omsätter 130 MSEK. HMN har kontor och service- och mätcenter i Eskilstuna och Göteborg. Erbjudandet består av Maskinförsäljning samt ett omfattande eftermarknads­erbjudande som inkluderar Service & Kalibrering, Support, Utbildning och Mättjänst. Kunderna återfinns främst inom fordons-, verkstads-, energi-, flyg-, plast- och medicinteknikindustrin.

Arbetsbeskrivning

HMN stöttar vårt finska systerbolag med backoffice-funktioner. Vi söker därför en engagerad och driven Customer Service-person som primärt arbetar för den finska marknaden. Det är en bred och varierad roll. Du kommer arbeta med orderhantering, innesälj och planering av eftermarknadstjänster via telefon och mail samt marknadsföringsaktiviteter. På kontoret har du stöd av tekniska experter och kollegor som arbetar med motsvarande uppgifter för den svenska marknaden. I Finland har du fem kollegor på fältet inom Sälj, Applikation och Service.

Du rapporterar till HMN's ekonomichef och kommer ha mycket kontakt med det finska teamet som leds av den finska säljchefen.

Placeringsort är Eskilstuna, samt några resor, främst till Finland, med 5-10 övernattningar per år.

Vem är du?

Du har minst gymnasieutbildning och har framförallt arbetat med liknande uppgifter under flera år, gärna inom industriföretag/tekniska produkter. Du gillar att vara i kontakt med kunderna och har ett kommersiellt tänk. Eftersom ditt huvudfokus blir Finland behöver du kunna finska på en god nivå i såväl tal som skrift. Vi söker dig som är strukturerad, noggrann och lösningsorienterad. Vi ser gärna att du har erfarenhet av affärssystem, vi använder Navision. Då du stöttar en mindre enhet så är det viktigt att du gillar variation och ett brett arbetsinnehåll som innebär mycket samverkan med kollegorna i både Sverige och Finland.

Utöver goda kunskaper i finska vill vi att du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift. Engelska är koncernspråket.

Kontaktperson

Rekryteringen görs i samarbete med Manpower och Experis i Eskilstuna. Ansök och läs mer via manpower.se. För mer information om tjänsten kontakta Manpowers rekryteringskonsult Emelie Engman på 016-15 57 34 alternativt Experis rekryteringskonsult Thomas Andersson på 016-15 57 33.

Urval sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag!

問い合わせ先

Hexagon Manufacturing Intelligence
ヘキサゴン・メトロジー株式会社(本社)
〒252-0132 神奈川県相模原市緑区橋本台 
1-15-8
Sagamihara-shi (Kanagawa-Ken)
Japan

T: +81 42 700 3500
F: +81 42 700 3511

販売・営業部門 カスタマーサービス部門